استفاده از سیستم نظارت تصویری تحت شبکه برای نظارت و مدیریت شرایط نامساعد جوی

شرایط نامساعد جوی همیشه یکی از معضلات دنیای مدرن بوده و خواهد بود. مواردی نظیر بارش شدید برف، طوفان‌هایی که بادهای شدید به همراه دارند، سیل‌های ناشی از باران شدید، یا آتش‌سوزی‌هایی که در جنگل‌ها در اثر بالا بودن دما ایجاد می‌شوند. در زمان های اخیر، به نظر می رسد این رویدادها به دلیل تأثیر تغییرات آب و هوایی در حال افزایش است و تهدیدی واقعی برای زندگی و دارایی افراد به شمار می آید. در عین حال، بیشتر جمعیت در شهرها بیشتر متمرکز شده اند. در واقع، بیش از نیمی (56٪) از جمعیت جهان در مراکز شهری زندگی می کنند، به این معنی که تأثیر بالقوه یک رویداد شدید آب و هوایی در این مناطق می تواند ویرانگر باشد.

اگرچه نمی توان از این رویدادها جلوگیری کرد، اما تشخیص علائم هشدار دهنده اولیه و متعاقباً اقدام سریع برای اعمال اقدامات ایمنی می تواند آسیب را محدود کرده و میزان بقا را بهبود بخشد. دوربین های مداربسته را می توان برای نظارت بر مناطق پرخطر، جمع آوری داده های آب و هوا و ایجاد هشدارهای خودکار برای تغییرات خاص که ممکن است نشانه ظهور یک رویداد شدید باشد، استفاده کرد. این روش هم از اولین واکنش‌دهنده‌ها پشتیبانی می‌کند و هم اقدام سریع برای کاهش آسیب را ممکن می‌سازد.

سیل ایمنی ساکنان را به خطر می اندازد

یکی از بحرانی ترین تهدیداتی که می تواند در یک محیط شهری رخ دهد، سیل است. پس از دوره‌های بارندگی شدید، سیستم‌های زهکشی می‌توانند به سرعت غرق شوند و مسیرهای کلیدی را غیرقابل عبور بگذارند و باعث آسیب به زیرساخت‌ها و تهدید زندگی شوند.

حسگرهای دوربین و اینترنت اشیا می توانند به نظارت بر مناطق مستعد سیل کمک کنند و پس از رسیدن به آستانه از پیش تعیین شده به مقامات هشدار دهند. این موجب میشود تا اقدامات سریع انجام شود، از برقراری ارتباط با جوامع آسیب دیده از طریق بلندگو یا پیام متنی تا برنامه ریزی تخلیه، در صورت نیاز. اقدام سریع می‌تواند به دور کردن افراد از خطر کمک کند و تیم‌های اورژانس را قادر می‌سازد تا با تغییر مسیر ترافیک، دسترسی به مناطق خطرناک را محدود کرده و وضعیت را در حین توسعه مدیریت کنند.

استفاده از دوربین های شبکه برای کمک به نظارت و مهار آتش سوزی های جنگلی

یکی دیگر از بلایای طبیعی که می تواند به سرعت ایجاد شده و گسترش یابد، آتش سوزی است. در پی افزایش دمای دوره ای، آتش‌سوزی‌های جنگلی در مناطق خاصی از جهان مانند استرالیا و غرب ایالات متحده به یک خطر قابل توجه تبدیل می‌شوند. تاثیر بالقوه این آتش سوزی های کنترل نشده را نمی توان دست کم گرفت. طبق گزارش‌ها، آتش‌سوزی‌های جنگلی 2020 در ایالات متحده بین 7 تا 13 میلیارد دلار خسارت به بیمه‌گران وارد کرد.

این آتش سوزی ها هم حیات وحش و هم ساکنان را تهدید می کند. مهار آنها اغلب برای آتش نشانان دشوار و خطرناک است، زیرا مقیاس بالایی از زمین تحت تأثیر قرار گرفته است. آتش سوزی ممکن است برای مدت طولانی ادامه داشته باشد و از تلاش ها برای کنترل گسترش پیشی بگیرد. علاوه بر مناطق شهری، آتش سوزی در اطراف شهرها می تواند اثرات خطرناکی بر کیفیت هوا برای شهروندان داشته باشد. درک و مشخص کردن مکان های احتراق و نظارت بر آتش سوزی و کیفیت هوا می تواند اطلاعات حیاتی را در اختیار تیم های اضطراری قرار دهد و آنها را قادر می سازد تا تصمیمات کلیدی را به سرعت اتخاذ کنند.

دوربین‌ها همچنین به خدمات اورژانسی اجازه می‌دهند تا موقعیت‌ها را در حین پیشرفت نظارت کنند، که به اطلاع‌رسانی تصمیمات بیشتر و ارائه به‌روزرسانی‌ها به جوامع آسیب‌دیده و عموم مردم کمک کرد.

یکی از داستانهای الهام بخش در این مورد، کشف اولیه آتش سوزی برای پناهگاه حیوانات “درخت بزرگ” و مرکز فرزندخواندگی در هنگ کنگ است. این مرکز در منطقه ای واقع شده است که به ویژه در دوره جشنواره چینگ مینگ و جشنواره چانگ یونگ مستعد آتش سوزی است. پس از وقوع یک حادثه آتش سوزی که خوشبختانه منجر به تلفات جانی نشد، مرکز یک راه حل نظارتی را برای کمک به کارکنان برای نظارت از راه دور محل اجرا کرد. به این ترتیب، می توان علائم اولیه آتش سوزی را شناسایی کرد و برای تخلیه فوری حیوانات و کارکنان اقدام کرد.

استفاده از اطلاعات آب و هوا برای اطلاع از برنامه ریزی های آینده

همانطور که در مورد سیل و آتش سوزی دیدیم، یکی از خطرناک ترین عناصر آب و هوای شدید سرعت ایجاد، تغییر و بدتر شدن آن است. این امر به ویژه در مورد طوفان‌ها و گردبادهایی که می‌توانند ساکنان ناآگاه در مناطق شهری را در معرض خطر را تحت تأثیر قرار دهند و صدمات ساختاری بزرگ و تلفات جانی را به همراه داشته باشند، صادق است. بهترین راه برای کاهش این نوع آسیب، درک دقیق چگونگی تاثیر ساختارها و اعمال تغییرات برای کمک به مقاومت در برابر اثرات است.

با این حال، تشخیص دقیق اینکه یک تغییر آب و هوایی چگونه به ساختمان آسیب می زند پس از رویداد دشوار است، به خصوص اگر اثرات شدید باشد. راه‌حل‌های نظارتی می‌توانند فیلم‌برداری از رویدادها را در زمان واقعی انجام، و بینش‌های کلیدی را در مورد مکان‌هایی که سازه‌ها ضعیف هستند یا به پشتیبانی اضافی نیاز دارند، ارائه دهند. با استفاده از این داده ها، مسئولان ایمنی شهر می توانند اقدامات مورد نیاز را بهتر درک کنند و تغییرات مناسب را برای آمادگی بهتر برای حوادث آینده اعمال کنند. در عین حال، دوربین‌ها همچنین می‌توانند به نظارت بر بقیه مسائل مربوط به حادثه کمک کنند، به عنوان مثال، نظارت بر حضور تماشاگران کنجکاو، رعایت محدودیت‌های ایمنی، و در موارد خاص حتی جلوگیری از غارتگران احتمالی.

ایجاد آمادگی برای نتایج بهتر در آینده

متأسفانه، شرایط آب و هوایی نامساعد همچنان یک واقعیت در زندگی مدرن است و به طور بالقوه با گذشت زمان تشدید می شود. در نتیجه، آمادگی مقامات برای واکنش سریع در زمان واقعی و برنامه ریزی برای رویدادهای آینده در مناطق پرخطر بسیار مهم است. هدف این است که این حوادث در مراحل اولیه مهار یا کنترل و تأثیر آن بر جان و مال کاهش یابد.

فناوری نظارت در اینجا نقشی کلیدی در تجهیز سرویس‌های اورژانس به اطلاعات مورد نیاز برای اتخاذ تصمیمات حیاتی برای حفظ حیات ایفا می‌کند. با نصب دوربین‌های شبکه در مکان‌های کلیدی، بینش‌های به‌دست‌آمده می‌تواند به کاهش تأثیر در کوتاه‌مدت و بلندمدت کمک کند و به نتایج بهتری منجر شود.

Axis, cctv, Genetec, Milestone, Repair, RMA, Security Center, Support, Surveillance, vcpco, پیشتازان ارتباط مجازی, تعمیر, تعمیرات, جنتک, خدمات پس از فروش, دوربین, مایلستون, مداربسته, نمایندگی اکسیس, نماینده رسمی اکسیس
نوشتهٔ پیشین
چرا بر روی یک دربازکن تحت شبکه سرمایه گذاری کنیم؟
نوشتهٔ بعدی
اهمیت ایمنی و امنیت در صنایع تولید مواد غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up